Yapımı için malzemeler
- 2 adet levrek fileto
 - 1 yemek kaşığı sıvı yağ
 - 1 yemek kaşığı krema
 - 1 yemek kaşığı kapari
 - 1 tatlı kaşığı limon suyu
 - 4-5 yemek kaşığı damla acı sos
 - 1 çay kaşığı tuz
 - 3 adet taze soğan
 
Levrek sote tarifi Nasıl yapılır?
Levrek filetoları 2 santimetre genişliğinde parçalara bölün. Kapariyi ince ince kıyın. Taze soğanların yeşil kısımlarını doğrayın. Kapari, limon suyu, acı sos, tuz ve taze soğanları balıklarla karıştırın. Tencerenize sıvı yağı koyun. 2 dakika sonra balıklı karışımı ilave edip 6 dakika pişirin. Son olarak kremayı ekleyin ve 2 dakika daha pişirin. Levrek soteyi servis tabaklarına alıp yanında bol maydanoz ile servis yapın.

					
















									
Leave a Reply