Bir Tariften Üç Ayrı Poğaça Tarifi – Rezept für drei verschidene Türkische Pogaca

Bir Tariften Üç Ayrı Poğaça Tarifi

 

Hayırlı Günler Dostlar

Bugün sizler için Youtube Sayfamızda harika bir Poğaça Tarifi Paylaştım.İnanın bana bu tarifi yaptıktan sonra başka bir Poğaça Tarifi yapmak istemeyeceksiniz.Bir tariften Üç ayrı Poğaça yaptım sizler için.İnanıyorumki sizlerde yapınca çok beğeniceksiniz :)) Lütfen Videolu Tariflerimizin devamı için YOUTUBE Kanalımıza ( Ücretsizdir ) Abone olmayı unutmayalım :))

 

Malzemeler :

 

  • 1.5 su bardağı ılık süt
  • 250 gr eritilmiş tereyağı
  • 2 paket kuru maya
  • yarım çay bardağı şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 2 tane tüm yumurta
  • 2 tane yumurta beyazı
  • 1 kg Un

Içi için :

  • Beyaz Peynir
  • Zeytin

Üzerine :

  • 2 tane yumurta sarısı

Yapılışı :

  • Hamur malzemelerinden un hariç diğer tüm malzemeyi kabımıza alıp karıştıralım.
  • Sonra ununu ilave edip yumuşacık bir hamur yoğuralım.
  • Hamurumuzun üzerini kapatıp mayalanmaya bırakakalım.
  • Mayalanmış hamurumuzu videodaki gibi şekiller vererek tepsiye dizelim ve yine üzeri kapalı biraz bekletip sonra yumurta sarısını sürelim.
  • 200 dereceli önceden ısıtılmış fırına verip altı ve üzeri iyice kızarana kadar pişirelim.

Afiyet Olsun

Bir Tariften Üç Ayrı Poğaça Tarifi

.

3 cesit pogaca

3 cesit pogaca1

3 cesit pogaca2

3 cesit pogaca3

pogaca Tarifi1

pogaca Tarifi2

pogaca Tarifi3

pogaca Tarifi4

pogaca Tarifi5

pogaca Tarifi6

pogaca Tarifi7

pogaca Tarifi8

pogaca Tarifi

LÜTFEN YOUTUBE SAYFAMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYALIM DOSTLAR 🙂

Rezept für drei verschiedene türkische Poğaça

Zutaten für den Teig:

  • 350 ml lauwarme Milch
  • 2 ganze Eier
  • 2 Eiweiß
  • 2 Päckchen Trockenhefe
  • 1 Teelöffel Salz
  • 50 gr Zucker
  • 25 0gr zerlassene Butter
  • 1 kg Mehl

Für die Füllung:

  • 250 Weichkäse
  • 20 Oliven
  • 2 Eigelbe zum Bestreichen

 

Zubereitung:

  • Alle Zutaten für den Teig bis auf das Mehl in eine Schüssel geben und zusammenrühren.
  • Dann das Mehl hinzufügen und zu einem weichen Teig kneten.
  • Den Teig zugedeckt ca. 1 Stunde gehen lassen.
  • Wenn der Teig gegangen ist zu kugeln formen und anschließend wie im Video zu sehen ist Form geben und auf ein Backblech legen.
  • Nochmals zugedeckt 10 Minuten ruhen lassen.
  • Mit dem Eigelb bestreichen und im vorgeheizten Ofen bei 200 Grad backen.