Bisküvili Çikolatalı Kolay Pasta Tarifi

Bisküvili Çikolatalı Kolay Pasta Tarifi


Hayırlı Akşamlar Dostlar

Bu Akşam sizlere çok ama çokkk Lezzetli bir Pasta Tarifi vermek istiyorum.Tarifimiz aynı zamanda çok kolay bir tariftir.Bu tarifi inanıyorumki hepiniz evinizde yapıcaksınız Arkadaşlar.Böylesine kolay vede Lezzetli tariflerin devamı gelciek İnşaallah.


Malzemeler : 25cm x 35 cm lik kalıp için

  • 1 kutu Krema ( 200 ml )
  • 2 su bardağı soğuk Süt
  • 3 paket Kremşanti
  • 250 gr Mascarpone veya Labne
  • 3 yemek kaşığı Nutella veya Ekmeğe sürülen Çikolata
  • 4 Paket Petibör Bisküvi

Bisküvileri ıslatmak için :

  • 1 su bardağı süt

Süslemek için :

  • Antep fıstığı
  • Hindistan cevizi

Yapılışı :

  • Çırpma Kabımızn içine Krema,soğuk sütümüzü ve kremşantileri katıp sertleşene kadar çırpalım.
  • Serleşen Kremanın içine Mascarpone veya labne katalım.
  • Sonrada içine Nutella veya ekmeğe sürülen çikolata katıp çırpmaya devam edelim.
  • Kremamız hazır olduğuna göre şimdi pastamızı yapmaya geçelim Dostlar.
  • Bisküvileri tek tek ıslatıp yan yana kalıbımıza dizelim.
  • Sonra üzerine incecik bir şekilde kremadan sürelim ve yine üzerine süt ile ıslatılmış bisküvi dizelim.
  • Bu şekilde krema ve bisküviler bitene kadar üst üste dizme işlemine devam edelim.
  • En son katına krema sürdükten sonra zikzak aparat ile düzleyelim.
  • Bu sefer en son katına bisküvileri ıslatmadan kuru bir şekilde dizelim Arkadaşlar.
  • Ama lütfen düz bir şekilde dizmeye özen gösterelim.
  • Pastamızı soğuması için Buzdolabında yaklaşık 3-4 saat dinlendirelim.
  • Vaktiniz yoksa 2 saat derindondurucuyada atabilirsiniz Arkadaşlar.
  • Dinlenmiş Pastamızın yan kelepçelerini çıkartıp dilimleyip üzerine antep fıstığı ile hindistan cevizi serpiştirip servis edebilirsiniz.

Afiyet Olsun

 

Bisküvili Çikolatalı Kolay Pasta Tarifi

leylaileyemeksaatiNutellali Biskuvili kolay pasta tarifi15-00310

leylaileyemeksaatiNutellali Biskuvili kolay pasta tarifi16-00210

leylaileyemeksaatiNutellali Biskuvili kolay pasta tarifi17-00110

leylaileyemeksaatiNutellali Biskuvili kolay pasta tarifi-01510

leylaileyemeksaatiNutellali Biskuvili kolay pasta tarifi1-01410

leylaileyemeksaatiNutellali Biskuvili kolay pasta tarifi2-00110

leylaileyemeksaatiNutellali Biskuvili kolay pasta tarifi3-00210

leylaileyemeksaatiNutellali Biskuvili kolay pasta tarifi4-00310

leylaileyemeksaatiNutellali Biskuvili kolay pasta tarifi5-00410

leylaileyemeksaatiNutellali Biskuvili kolay pasta tarifi6-00510

leylaileyemeksaatiNutellali Biskuvili kolay pasta tarifi7-00610

leylaileyemeksaatiNutellali Biskuvili kolay pasta tarifi8-00710

leylaileyemeksaatiNutellali Biskuvili kolay pasta tarifi9-00810

leylaileyemeksaatiNutellali Biskuvili kolay pasta tarifi10-00910

leylaileyemeksaatiNutellali Biskuvili kolay pasta tarifi11-01010

leylaileyemeksaatiNutellali Biskuvili kolay pasta tarifi12-01110

leylaileyemeksaatiNutellali Biskuvili kolay pasta tarifi14-01310

 

Einfache Kekstorte mit Schokoladencreme

Zutaten für eine Form mit 25cm x 35cm Durchmesser:

  • 4 Packungen Butterkekse
  • 3 Tüten Schlagcremepulver
  • 200ml Schlagsahne
  • 400ml kalte Milch
  • 250gr Mascarpone
  • 3 EL Nutella oder ein anderer Aufstrich mit Schokolad
  • 200ml Milch zum Tränken der Kekse
  • Gemahlene Pistazien und Kokosflocken zum dekorieren

Zubereitung:

  • Die Schlagsahne, die kalte Milch und das Schlagcremepulver in eine Rührschüssel geben und steif schlagen.
  • Wenn die Sahne fest geworden ist, die Mascarpone und 3 Esslöffel Nutella dazugeben und weiter schlagen, bis alles gut miteinander vermischt ist.
  • Jetzt mit dem Schichten der Torte beginnen.
  • Die Kekse nacheinander in die Milch tauchen und nebeneinander auf den Boden der Form legen.
  • Dann eine dünne Schicht Creme gleichmäßig auf den Keksen verteilen.
  • Anschließend wieder eine Lage Kekse und darauf wieder eine dünne Schicht Creme usw. bis alle Kekse und die Creme verbraucht sind.
  • Das Schichten der Torte mit einer Lage Kekse abschließen.
  • Diese Kekse aber nicht mehr in die Milch tauchen.
  • Die Torte vor dem Anschneiden abgedeckt ca. 3 Stunde im Kühlschrank ruhen lassen.
  • Vor dem Servieren mit gemahlenen Pistazien und Kokosflocken dekorieren.

Guten Appetit!