Bu salida ablam yapti istediginiz modeli. Verip takabiliyorsuniz.renginden dolayi cok kullanisli ...
Balık yemeyi seviyorum helede güzel kızarmış somon balığıysa e çocuklarında sevdiği bir yemek olunca severek yapıyorum somonun nerdeyse bir çok tarifini yaptımhaslama somon buharda somon balığı pişirmemantar soslu somon balığıtavada somon fırında olanı hariç ama bu gun Fırında Somon balığını tarifini yaptım ve sonuçtan memnun kaldığım için sizinle paylaşmak istiyorum. Fırında Somon Balığı icin Malzemeler 6 dilim somon balığı 6 çorba ...
Havalar soğumaya başlayınca aklıma gelen ilk çorbalar arasında kesme asi çorbası geliyor hem çok doyurucu hemde lezzetli aslında sulu yemek yerinede geçebilecek bir yemek benim çok severek yedigim bu tarifi sizinle paylaşmak istiyorum 8 veya 10 kişilik Kesme Aşı Çorbası icin Malzemeler 1 su bardağı yesil mercimek (mercimekleri haslamak için 3 su bardagi su) 2 litre +2 su bardağı su yarısı et ...
Pirinç en basta doyurucudur, vücut gelişimini destekler ,hazmı kolaylaştırır,zihni acar,ishale karşıda kullanılabilir,basta bağırsak kanseri olmak üzere kansere karşıda koruyucudur,böbreklere olan faydasinida söylemeden gecmiyim, tabi bu kadarlada sinirli degil daha bir cok faydasi var simdi gelelim pilavlar hakinda nacizane yazima bir goz atin Pirinç Pilavi Yapmanın Puf Noktaları Pilav yapmak aslinda cok kolayama once hangi pirinci kullandigimizi iyi bilmemiz lazim,pilav yapmanin onemli olan bir kismida ...
Eğer caniniz yumuşacık bir kek mis gibi portakal kokulu vede elmalı hafif bir tatlı isterse size Portakal Aromalı Elmalı Pastayı tavsiye edebilirim.Bu aralar elma bollugu var nede olsa mevsimi evdeki elmalarda değerlendirmem lazimdi ne yapsam diye dusundum aklıma bu tarif geldi gerçekten cok hafif yas pasta tadında ben yumuşak pastaları sevdiğim için bu tarifide seviyorum adina elmali pasta diyorum çünkü daha ...
Etli Taze Fasulyenin her yemegini cok severim tabi eger guzel yapilmissa.Bugunki tarifte etli fasulye yemegini paylasicamTaze fasulye yapmakta ne var diyebilirsiniz ama yinede tarife bakmakta fayda var Malzemeler yarim kilo taze fasulye 300 veya 400 kirmizi et 1 su bardagindan bir parmak eksik siviyag 1 adet sogan 1 adet kirmizi biber 1 adet yesil biber 2 adet domates 2 corba ...
Soğuk ayran çorbası adından anlaşıldığı gibi soğuk yada ılık olarak içiliyor tarifini yıllar önce Arkadaşım Nejla’dan almıştım ve o gün bu gündür hala yaprım,çok lezzetli ve yapımıda oldukça kolaydır,kendinize ve misafirlerinize pratik ve lezzetli bir çorba arıyorsanız bu çorbayı mutlaka denemelisiniz Soğuk Ayran Çorbası için malzemeler Yarım cay bardağı sıvıyağ 1 adet kuru soğan Yarım su bardağından biraz fazla arpa şehriye 4 ...
Kavurmalı yumurta yapmaya ne derseniz.ister kahvaltıda ister acele isiniz olduğunda yapabileceğiniz bir tarif yumurtada kullandığım kavurmayı daha önceden kendim yaptığım kavurmayı kullanarak yaptım yapımı çok kolay simdi gelelim tarifimize Malzemeler 150 veya 200 gr kavurma (dolu dolu bir çorba kasesi kadar) 5 adet yumurta 2 çorba kaşığı siviyag 1 adet sogan Yarim cay kasığı karabiber Yarim cay kasigi pulbiber Ve tuz ...
Kavurma en iyi kucuk bas ve buyuk bas hayvanin butundan olan etle daha lezzetli olur.Kavurma yapmak aslında her şekilde kolaydır ama çok acelesi olanlar için kolay bir yolu var onu 1. tarifte paylasicam 2. tarifte ki gibi yapılsa daha lezzetli olur .simdi gelelim tarifimize En Kolay Kavurma Nasıl Yapılır Malzemeler 3 kilo kırmızı et 200 gr ic yağı ...
Aslında itiraf etmeliyimki hayatim boyunca hic kaz pişirmedim hep hazırdan komşuda pişer bizede düşer hesabı arkadaşım Nejla güzelce pişirir bende afiyetle yerim bu defada aynen öyle oldu,şimdi kaz yapımını size ustalarından öğrendiğim kadarıyla anlatmak istiyorum, Kaz nasıl pişirilir Kazınız kesildikten sonra veya hazir aldıktan sonra güzelce yıkayın kanat ve but kısmından kesilir kazin hertarafi ici disi olmak üzere cok iyi bir sekilde tuzlanir ve ...
Hello!! My name is Jeanine
I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!