Bugüne kadar kime yaptıysam tarifini sorduğu lezzetine hayran kaldığı etsiz yaprak sarma tarifini sizler için en kolay yapacağımız şekilde videolu olarak hazırladım.
Lezzet olarak Etli yaprak sarmasını aratmayacak kesinlikle denemenizi tavsiye ederim,
Ayrıca yaprak sarması piştikten sonra neden kararır?
Yaprak sarmasının Kararmaması için neden neler yapabiliriz bir de ne için Rengi neden farklılaşır?
Bu soruların cevabını da videoda bulacaksınız.
Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml
A-Z Hazırlayan : Safiye Aras 🙂
Sayfalarımı takibe alabilirsiniz 🙂
Resimli Detaylı Püf Noktalarıyla Yemek Tarifleri
Instagram : http://instagram.com/hayalimdekiyemekler/
Facebook : https://www.facebook.com/pages/Hayalimdekiyemekler/284836254958186?hc_location=timeline
Pinterest: http://tr.pinterest.com/0s0gfu6kgyq6qbj/
Youtube Kanalıma Abone olun 🙂 https://www.youtube.com/channel/UCpwA5ZcoyBCOJDHJEzQP_Cg
Çok güzel
Merhaba sarmaladı satıyor musunuz?
Ben poşetle sariyom ama poşetle sarilan bi gün sonra ici taş gibi oluyor elle sarilan oyle olmuyor
Bu pirinc sarmadidir yaprak sarmasi deyil
Bükün anem ve ben sarma yapmıştik ve anneme söyledim bosetlen taha güzel sariliyor
Malzeme yok tarif yok acil
Lütfen yazın
Evet herşey iyide poşetle yuvalamaml pratik hepsini yaptınız zaten güzel oldu
<3
Aynı tarifi uyguladım veeeeeee bayıldım
❤
Cok Guzel oldu
Ablacım Allah senden razı olsun ben sardığımda sıkı olmuyordu ve çok yavaş sarardım bugün denedim çok güzel oldu eşim ve çocuklarım çok beğen diler.
Agzim sulandi
Bizim yapraklar bişmiyo düdüklüde bişiriyom zor pişiyo elinize salık apla sizinki güzel bişti öyle gözüküyo Allah razı olsun
Ustune taze goyerti kiwniw wuyut eklerseniz daha iy olurdu yenede elerine saglik cok gozel gorsenyor
Mənə çox maraqlıdı ki etsiz dadı necə olar ki
Ellerine sağlik ablacim çok beyendim mutlaka deniycem Azerbaycandan selam olsun sizlere
Kanalimda çok güzel tarifler var bir bakın derim ☺️❤️
Ben içine malzemeyi koyarken on kere düşünüyorum az mı çok mu diye dkdkkd
❤️
❣️
Ellerinize sağlık,sarımsaklı olması ilgimi çekti ve tadını kerak ediyorum! Deneyip göreceğiz.
Ancak pişirme süresi yaprağa göre mi ayarlanmalı,yoksa pirincin pişmesine göre mi?
Kırkbeş dk. pişen bir sarmanın pirincini düşünemiyorum bile. Büyük ihtimalle lâpa olur.
Bence içinin,yani pirincin kıvamında pişmesi daha önemli. ☺️
Dediğim gibi,sarımsaklı olması dikkatimi çekti ve en kısa zamanda deneyeceğim.
Tekrar ellerinize sağlık..
Safiye hanım çok güzel olmuş ellerine sağlık ❤️ hemen yapıyorum harikasınız
♥️
❤️
♥️
bu tarifi dün denedim harika olmuştu birazda derin dondurucuya kaldırdım ellerinize sağlık