Etli Kapuska Tarifi

Etli Kapuska Tarifi

Malzemeler ;

  • 1 küçük beyaz lahana
  • 150 gr.doğranmış et
  • 1 çorba kaşığı tereyağ
  • 2 çorba kaşığı sıvıyağ
  • 1 büyük soğan
  • yarım çay bardağı mercimek
  • 1 çorba kaşığı biber salçası
  • 1 ,5 çorba kaşığı domates salçası
  • yeteri kadar su
  • tuz
  • karabiber

Yapılışı ;

Lahananın üzerinden birkaç yaprak alın ve ortasındaki koku bıçak yardımıyla çıkarın.Küçük küçük doğrayın.Tencereye sıvıyağ ve tereyağını koyup eritin.Yemeklik doğranmış soğanları pembeleştirin.

Küçük küçük doğranmış eti koyup üzerine lahanaları koyup mercimekleri ve baharatlarınıda resimdeki gibi serpiştiriniz tencerenin içinde.sonra salçalı baharatlı suyu tencereye ilave edip düdüklümüzün kapanığı kapayıp pişirelim.

Afiyet Olsun

TARİF RESİMLERİ

1

2

3