Fırında Kabak Tatlısı tarifi için linki tıklayın 🙂
Sayfalarımı takibe alabilirsiniz 🙂
Resimli Detaylı Püf Noktalarıyla Yemek Tarifleri
Facebook : https://www.facebook.com/pages/Hayalimdekiyemekler/284836254958186?hc_location=timeline
Instagram : http://instagram.com/hayalimdekiyemekler/
Pinterest: http://tr.pinterest.com/0s0gfu6kgyq6qbj/
Youtube Kanalıma Abone olun 🙂 https://www.youtube.com/channel/UCpwA5ZcoyBCOJDHJEzQP_Cg
Fırında Kabak Tatlısı için Malzemeler
1 kilo Bal kabağı
1,5 su bardağı toz şeker
Kabak Tatlısı Nasıl Yapılır
Bal kabağını soyun , istediğiniz büyüklükte dilimlere kesin borcama alın üzerine toz şekeri ilave edip üzerini kapatın,
Şeker eriyene kadar buzdolabında dinlendirin ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında kabaklar iyice yumuşayana kadar pişirin ( ben yaklaşık 1 saat 40 dakika kadar pişirdim )
ve kabak tatlısı soğuduktan sonra servis yapın.
İsteğe göre yanında kaymak ve şam fıstığı ile servis yapabilirsiniz 🙂
kabak tatlisi güzel olmuş elinize sağlık ama ben hic yiyemem
nedense kabak tatlısını bir türlü sevemedim
11 dakika 11 like 111 görüntüleme 🙂
Salam.Men Azerbaycandan Baki şeherinden yaziram.Ellerinize sagliq
Bayildimm. sunumunuzda cok guzel
harikasinizcok beyendim
cok guzel cok ta kolaymis tesekurler !
deneyecegimm
deden şerbeti cok sulu kaliyor
bu tarif ile deneyen var mi
Kaymagı kendımızmo yaptınız yafa hazırmı hazırsa markasını soylermısınoz lutfen bıldıgım kadarıyla sızde yurtdısımda yasıyosunuz
fırında ortalama ne kadar süre bekletmek gerekiyor?
Harika gorunuyor ablacigim ellerine saglik <3
αν ηταν στα ελληνικα θα τα εφτιαχνα
Kabaklar suyunu fırında tamamen çekiyormu
Çok güzel nefis görunüyorlar
Ellerinize sağlık
Çok güzel ❣️