Fırınlarda satılan orjinal somun ekmek tarifini sizler için hem elde hemde mutfak şefinde ekmek hamurunu yoğurarak yaptım.Mutlaka videoyu detaylıca izleyin!
Bu tarifi yaptığınızda fırınlarda satılan ekmeğin evdede rahatlıkla yapılabileceğini göreceksiniz,
Özellikle evde ekmek yapımını öğrenmek isteyenler için mutfak şefi ve elle yoğurmak arasında ne fark var onları detaylıca videoda anllattım,izledikten sonra Bu tarifle herkes kolaylıkla evde ekmek yapabilir.
Ekmek Yapımı çok basit sadece verdiğim püf noktalarına dikkat etmeniz yeterli.
#ekmek #ekmektarifi #hayalimdekiyemekler #firinekmegi
Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml
A-Z Hazırlayan : Safiye Aras 🙂
Sayfalarımı takibe alabilirsiniz 🙂
Resimli Detaylı Püf Noktalarıyla Yemek Tarifleri
Instagram : http://instagram.com/hayalimdekiyemekler/
Facebook : https://www.facebook.com/pages/Hayalimdekiyemekler/284836254958186?hc_location=timeline
Pinterest: http://tr.pinterest.com/0s0gfu6kgyq6qbj/
Youtube Kanalıma Abone olun 🙂 https://www.youtube.com/channel/UCpwA5ZcoyBCOJDHJEzQP_Cg
❤❤❤
4 gündür attığınız günden beri yapıyorum bakkal ekmeğinden farkı yok elinize sağlık❤️
Helal olsun abla çok güzel olmuş
Süper bende aynı ustadanın tarifi bugun yqptım süper oldu gercekten
Elinize sağlık cok güzel olmuş mutfak şefinden memnunmusunuz markasını öğrenebilirmiyim teşekkürler
Mayayi ve tuzu suya koysan una direk karistirsan olmazmi, niye sonradan koyuyorsun cevaplarmisin merak ettim
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Yok olmamış yani kötü yorum olsun diye değil olmamış yani
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor bende şimdi yaptım hamuru ekmek yapacağım ınş güzel olur sizin video bakarak yaptım
Yahu kac dakika firinda duracak niye demiyorsun, senin verdin tarifmi yoksa kendin nasil yaptini mi gosteriyorsun offf
Ben yaptım hamurum taş gibi oldu ya . Bu kadar yapışkan asla değil . Oyun hamuru gibi oldu
Kuru maya ve tuz suyun içinde homojen hâle gelene kadar eritilir zaten. Bunda hata yapmalık ne var ki ? Hamur işleri ile uğraşan herkes bunu bilir.
Kolay gelsin Afiyet olsun
Bu somun ekmek Türkiyenin somunu gibi mi ? Çünki avrupada ekmeklerin tadı bi değişik lastik gibi neden böyle. Türkiyenin somununa hasret kaldık
خدا حافظ
سلام
Denedim, cok guzel oldular ellerinize saglik, sanal firin'inda cok guzel tarifleri var
Bonsoir madame pouvez vous me donner les ingrédients en français s'il vous plaît merci
Bunu da denecem inşallah
Kıymalı pide tarifiniz varmı varsa yayınlarmısınız
Siz neden mayayi eritmediniz merak ettim
English? Please
Bende ilk iftara yapmak istiyorum. Yaş mayayı da hiç bi işlem yapmadan direk hamura mı katıcaz safiye hanım
Ellerinize sağlık. Mutfak şefinizin marka ve modelini verirmisiniz? Sizler araştırıp almışınızdır, memnun olduğunuzu da bir tarifinizde söylemiştiniz, lütfen mesajımı gördüğünüzde bana bilgi verir misiniz.
Ablacım jileti çok derin atiyorsun jileti yan şekilde bastırmadan çizik aticaksin böyle yaparsan ekmek 2kat fazla
Kabarır daha güzel görünür
Elinize sağlık. Uzun zamandır ekmek yapıyorum ama böyle menemene banmalık olmuyor. Bu tarifinizi ekmek unuyla yapmak isterim. Ekmek unu nedir?
Elinize sağlık. Çok güzel oldu. Tarif fikirleriniz harikaaa
Çok teşekkür ederim size, bütün incelikleri ve püf noktasını anlattığınız için, bir çok tarif aldım sizin kanaldan mükemmel sonuç alıyorum yaptığım zaman ,sizi seve seve izliyorum .Çok sağolun, Allah size sağlık versin
Sanki ekmek zor kesildi biraz lastikimsi gibi
Bucak açmadı ve bohar hiç almadı!
ممكن شي حد يترجم الله يرحم الوالدين
Nice
İyide tekrar yapıp cekseydiniz.
Sonuçta buradan para kazanıyorsunuz