Frambuazlı Pişmeyen Pasta Tarifi – Torte ohne Backen – Sahnetorte mit Roter Grütze

Frambuazlı Pişmeyen Pasta Tarifi

 

Merhaba Arkadaşlar

Artık hızlıca Youtubedeki Yeni Tariflerimizi stiemizede yüklemeye başladım.Bir yandan yep yeni videoların montajı bir yandan Tarifleri buraya yüklemem derken inanın Türkiyeden geldim geleli Tariflerle uğraşıyorum Dostlar :)) Biran önce biriken Tarifleri paylaşmak istiyorumki Ramazanda daha yeni Tariflere yer vermek istiyorum 🙂 Tarifimize gelecek olursak,inanın muhteşem bir Pasta.Tamda zamanı aslında 🙂 Hazır havalar ısınmışken bu Tarif yapılır bence Dostlar.Lezzetine doyamayacaksınız inanın bana 🙂 Youtubeye yüklediğim andan itibaren yüzlerce Arkadaşımız yaptı bu Tarifi ve hepside çok beğendiklerini dile getirdi.Iyıkı varsınız Dostlar 🙂

Alt taban için gerekli Malzemeler : ( 28 cm Kalıp için )

  • 150 gr eritilmiş Tereyağı
  • 2 paket Petibor Bisküvi

Kreması için gerekli Malzemeler :

  • 400 gr Krema
  • 200 gr Creme Fresch
  • 1.5 çay bardağı Pudra Şekeri
  • 200 gr Mascarpone
  • 4 paket Kremsanti

Frambuaz için gerekli malzemeler :

  • 500 gr Rote Grütze ( Frambuaz )
  • 1.5 çay bardağı Şeker

Yapılışı :

  • Pastamızın tabanı için Bisküvileri rondodan geçirip içine tereyağını dökelim ve iyice karıştıralım.
  • Yağlı bisküvileri kalıbımıza döküp bastırarak düzleyelim.
  • Kreması için çırpma kabımızın içine, kremalar,kremşantileri ve Pudra şekerini döküp sertleşene kadar çırpalım.
  • Sonra geri kalan malzemeleride katip çırpma işlemine devam edelim.
  • Kremamızıda bisküvilerin üzerine döküp düzleyelim.
  • Pastamızı soğuması için 3 saat buzluğa atalım Dostlar.
  • Frambuazı için frambuaz ile şekeri tencereye alıp ocağın üzerinde pişirelim.
  • 15 dakika felan kısık ayarda kaynayan frambuazı soğumaya bıraklım.
  • Pastamızı buzluktan çıkaralım ve üzerine soğumuş frambuazı döküp düzleyelim.
  • Pastamızı yine Buzdolabına dinlemeye bırakalım.
  • Sonrasında dilimleyip servis edelim.

Afiyet Olsun

 

 

 

Torte ohne Backen – Sahnetorte mit roter Grütze

Zutaten:

  • 150 gr zerlassene Butter
  • 400 gr Butterkekse
  • 400 gr Schlagsahne
  • 200 gr Creme Brauche
  • 100 gr Puderzucker
  • 200 gr Mascarpone
  • 4 Tüten Schlagcremepulver
  • 500 gr Rote Grütze
  • 150 gr Zucker

Zubereitung:

Kekse im Mixer zerkleinern und dann mit der zerlassenen Butter vermischen. Keks- Buttermischung in eine Springform füllen und mit einem Löffel flachdrücken. Für die Creme Schlagsahne, Schlagcremepulver und Puderzucker in eine Rührschüssel geben und aufschlagen bis eine feste Creme entsteht. Dann die Mascarpone und das Creme Fraiche unter die Sahne rühren. Die Creme auf dem Tortenboden verteilen und glattstreichen. Die Torte zum durchkühlen 3 Stunden in den Kühlschrank stellen.
Zum Schluss die rote Grütze mit dem Zucker unter Rühren aufkochen und 15 Minuten aufkochen bis sie andickt. Abkühlen lassen und auf die gekühlte Torte Torte streichen. Vor dem Servieren 2 Stunden im Kühlschrank ruhen lassen.

Guten Appetit!