Hindistancevizli pasta tarifi

Yapımı için malzemeler

Krema kısmı için:

  • 1 paket krema veya 1 su bardağı süt
  • 2 paket krem şanti
  • 2 su bardağı hindistancevizi

Tabanı için:

  • 2 paket yulaflı bisküvi
  • 50 gram eritilmiş tereyağı

Üzeri için:

  • 2 paket sade bitter çikolata

Hindistancevizli pasta tarifi Nasıl yapılır?

Öncelikle bisküvileri robotta un haline getirin. Üzerine eritilmiş tereyağını ilave edip iyice harmanlayın. Kelepçeli kalıba dökün ve düz tabanlı bir bardak yardımı ile bastırarak yerleştirin.

Kremşantiye krema veya süt ilave edip sertleşene kadar çırpın. 2 su bardağı hindistancevizi ilave edip karıştırın. Bu karışımı bisküvilerin üzerine yayıp bastırarak düzleyin. Dolaba koyarak dinlemesini sağlayın.

Üzerine benmari usulü erittiğimiz çikolatayı gezdirin. Donduktan sonra servise sunun.