Kağıt kebabı tarifi

Yapımı için malzemeler

  • 200 gram kemiksiz kuzu eti
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 adet sivri biber
  • 4 adet mantar
  • Yarım kahve fincanı konserve bezelye
  • 1 adet yağlı kağıt
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kekik

Kağıt kebabı tarifi Nasıl yapılır?

Bir tava içinde kuşbaşı doğranmış eti kendi yağında soteleyin.

Daha sonra soğan, mantar ve biber ilave ederek sotelemeye devam edin.

Damak zevkinize göre tuz, karabiber ve kekik ekleyin.

Bezelyeyi de koyup ateşten alın.

Fırın kağıdını ikiye katlayın.

Etli harcı kağıdın içine koyun.

Kağıdın iki ucunu yukarı doğru yapıştırıp katlayın.

Yan uçlardan kıvırdıktan sonra önceden ısıtılmış 250 derecedeki fırında 20 dakika pişirip sıcak olarak servise sunun.