Kat Kat Açma Tarifi

KAT KAT AÇMA TARİFİ.

koyden.lezzetler
GEREKLİ MALZEMELER.
200 ml süt.
200 ml su.
2 yemek kaşığı şeker.
1 yemek kaşığı hamur mayası.
1 yumurta beyazı.
100 ml sıvı yağ.

 

Sponsorlu Bağlantılar

 

 

 

1 tatlı kaşığı tuz.
7 su bardağı un( kontrollü ekleyin).
Aralara sürmek için, 100 gram eritilmiş tereyağı.
Üzerine sürmek için
1 yumurta sarısı.
3 yemek kaşığı süt.

Sponsorlu Bağlantılar

 

 

 

 

iç harcı olarak, 200 gram kaşar peyniri kullandım. herhangi bir peynir çeşidi de kullanabilirsiniz.
Tarifte kullandığım su bardağı ölçüsü 200 ml.
Tarifte kullandığım çay bardağı ölçüsü 100 ml.
?Allah ‘a emabet olun.?