Kolay Bisküvili Üçgen Pasta Tarifi – Einfacher Dreieck Kekskuchen

Kolay Bisküvili Üçgen Pasta Tarifi

Merhaba Arkadaşlar

Bugün sizlere hem çok kolay hemde çok Lezzetli bir Pasta Tarifi vermek istiyorum.Benim Çocuklar ve Misafirlerim bu Pastaya bayıldılar :)) Bilseydim iki tane yapardım valla 🙂 Kolay tarifler nedense daha çok seviliyor vede tutuluyor 🙂 Bu aralar benden bisküvili Tarifleri sıkça görebilirsiniz şimdiden demedi demeyin :)) Muhteşem tarifler planladım kafamda.Hepsinide hem videolu hemde Fotoğraflı olarak yapıp kanalarıma yüklicem inşaallah 🙂

Malzemeler :

  • 3 paket Petibor Bisküvi
  • 1 litre süt
  • 2 paket şekerli Muzlu puding

Üzeri için :

  • 200 gr Bitter veya Sütlü Çikolata

Süslemek için :

  • Hindistancevizi
  • Antep Fıstığı

Yapılışı :

  • Tencerenin içine 1 litre süt ve iki paket muzlu pudingi koyup çırparak pişirelim.
  • Pişen sıcak pudingin içine 3 paket bisküviyi parçalayıp dökelim.
  • Puding ile bisküvileri güzelce karıştırıp birbirine yedirelim.
  • Pudingli Bisküvimizi streç folionun üzerine alalım ve sitreç folioya sarıp üçgen şekli verelim elimizle.
  • Sonra yine alu folioya sarıp Buzluğa soğuması için koyalım.
  • 3-4 Saat Buzlukta duran Pastamızı çıkarıp dilimleyelim.
  • Çikolatamızı benmarı usulü eritelim.
  • Dilimlenmiş üçgen pastamızı çikolataya batırıp ister hindistancevizine isterseniz antep fıstığına bulayıp yağlı kağıdın üzerine dizelim.
  • Süsleme işide bittikten sonra bir saat buzdolabında dinlendirip sonrasında afiyetle tüketelim 🙂

Afiyet Olsun

Videmozu izleyip Youtube Kanalımıza Abone olmayı unutmayalım Dostlar

 

Resimler

 

Einfacher Dreieck Kekskuchen

Zutaten:

  • 1 Liter Milch
  • 2 Päckchen Puddingpulver mit Bananengeschmack
  • 3 Packungen Butterkekse
  • 200 gr Zartbitterschokolade

Zubereitung:

  • Milch und Puddingpulver in einem Topf zusammenrühren und unter Rühren aufkochen.
  • Die Kekse mit den Händen zerbröseln und unter den heißen Pudding rühren.
  • Arbeitsfläche mit Frischhaltefolie auslegen und die Pudding- Keks Mischung auf die Folie geben.
  • Dann mit der Folie einwickeln und zu einem Dreieck formen.
  • In Alufolie wickeln und im Gefrierfach 5-6 Stunden durchkühlen lassen.
  • Die Zartbitterschokolade über dem Wasserbad schmelzen.
  • Den Kuchen aus dem Gefrierfach nehmen, Folie entfernen und in Scheiben schneiden.
  • Die Enden in die geschmolzene Schokolade tauchen und mit Kokosflocken und gemahlenen Pistazien verzieren.

Guten Appetit!