Kremalı Pirinç Pilavı Tarifi

Kremalı Pirinç Pilavı Tarifi

Diceksinizki buda nerden çıktı,hiç kremalı pilavmı olur.kremadan tere yağı oluyorsa bence pilavda olur.tadı muhteşemdi.hatta bu tarifi yapıp beğenen bir çok üyemde olmuştur Arkadaşlar

Malzemeler :

  • 2 su bardağı Pirinç
  • 1 su bardağı su
  • 1 su bardağı krema
  • 1 tane tavuk bulyon

Yapılışı :

Pirinçlerimizi iyice yıkayıp tuzlu suda bekletelim nisastası iyice çıkması için.sonra pirinçlerimizi iyice süzgeçten geçirip suyunu sızalım.Pirinçlerimizi teflon tavamıza alıp az sıvıyağ ile iyice kavuralım.Sonra içine bir bardak kaynamış içinde tavuk bulyonu erittiğimiz suyu katalım,ve yine bir patek kremayıda katip ocağın altını iyice azaltalım ve kendiliğinden pişirmeye bırakalım.

Afiyet Olsun

TARİF RESİMLERİ

1

2

3

Reis mit Sahne

 

Zutaten:

  • 2 Gläser Langkornreis
  • 200 ml Wasser
  • 200 ml Sahne
  • 1 Würfel Hähnchenbrühe
  • Salz
  • Öl

Zubereitung:

 

  • Den Reis grundlich waschen und in Salzwasser warten lassen.
  • Reis Abtropfen und in einer Teflonpfanne mit wenig Öl braten.
  • Das Wasser kochen und die Brühe darin auflösen und zu dem Reis geben.
  • Nun können sie auch die Sahne dazugeben und bei niedriger Hitze kochen.

Guten Appetit!