Mantar kavurması tarifi

Yapımı için malzemeler

  • 500 gram mantar
  • 2 adet kuru soğan
  • 2 adet sivri biber
  • 1 adet domates 
  • 2 kaşık tereyağı

Mantar kavurması tarifi Nasıl yapılır?

  • Mantarları bol suda temizleyin.
  • Topraklarından tamamen arındığına emin olduktan sonra doğrayın.
  • Ardından soğanları, biberleri ve domatesleri de da ufak ufak doğrayın
  • Soğanı tavada kavurmaya başlayın.
  • Ardından sırasıyla biberleri ve domatesleri de soğanlara ilave edip kavurmaya devam edin.
  • Bir süre kavurduktan sonra doğradığınız mantarları da ekleyin.
  • Yaklaşık 10-15 dakika daha kavurun.
  • Arzuya göre az su ilave edebilirsiniz.
  • Afiyet olsun.