Mantarlı kaşarlı panini sandviç tarifi

Yapımı için malzemeler

  • 2 adet tam buğdaylı panini ekmeği
  • Tereyağı
  • 15-20 adet kültür mantarı
  • 3 diş sarımsak
  • Tuz
  • Karabiber
  • 2 dilim kaşar peyniri

Mantarlı kaşarlı panini sandviç tarifi Nasıl yapılır?

Ekmeklerin iç kısımlarını erimiş tereyağlı tavada altın sarısı olana kadar kızartın.

Harcı için 15-20 adet kültür mantarını ince dilimleyin ve yine tereyağında yumuşayıncaya kadar pişirin. Pişirme sırasında küçük doğranmış 3 diş sarımsağı da ekleyin. En son tuz ve karabiber ilave edin.

Ekmeğin alt kısmını yarısını folyonun içine yerleştirin. Üzerine sırası ile 2 dilim kaşar peyniri, mantarlı harç ve yine 2 dilim kaşar koyup diğer yarısını da üzerine kapatın ve folyoya sararak önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirin.

Sandviçinizi ikiye bölerek servis edin.