Yapımı için malzemeler
- 2 adet tam buğdaylı panini ekmeği
- Tereyağı
- 15-20 adet kültür mantarı
- 3 diş sarımsak
- Tuz
- Karabiber
- 2 dilim kaşar peyniri
Mantarlı kaşarlı panini sandviç tarifi Nasıl yapılır?
Ekmeklerin iç kısımlarını erimiş tereyağlı tavada altın sarısı olana kadar kızartın.
Harcı için 15-20 adet kültür mantarını ince dilimleyin ve yine tereyağında yumuşayıncaya kadar pişirin. Pişirme sırasında küçük doğranmış 3 diş sarımsağı da ekleyin. En son tuz ve karabiber ilave edin.
Ekmeğin alt kısmını yarısını folyonun içine yerleştirin. Üzerine sırası ile 2 dilim kaşar peyniri, mantarlı harç ve yine 2 dilim kaşar koyup diğer yarısını da üzerine kapatın ve folyoya sararak önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirin.
Sandviçinizi ikiye bölerek servis edin.
Leave a Reply