Mayalı Hamurla ( Patatesli ) Kol Böreği Tarifi
What’s your reaction?
Love0
Sad0
Happy0
Sleepy0
Angry0
Dead0
Wink0
I love to eat, travel, and eat some more! I am married to the man of my dreams and have a beautiful little girl whose smiles can brighten anyone’s day!
Our website uses cookies to improve your experience. Learn more about: cookie policy
Get our latest news straight into your inbox.
safiye hanım sitenizi tesedüf buldum sizin isminiz yabancı gelmedi nefis yemek tariflerinde sizin adınızla ve tariflerinizle tarif paylaşılıyor o sizsiniz değilmi eğer sizseniz çok mutlu olacağım
Evet benim arada nadirde olsa orda tariflerimi paylaşıyorum ayrıca sayfama hoşgeldin artık beni burdan ve Facebook sayfamdan takibe edebilirsin 🙂
Safiye hanım sayfanızdan hiç çıkamıyorum kaç gündür youtubeden bakıyorum ve burdanda hangisini yapacağımı şaşırdım daha çok tanınmak istiyorsanız o sayfayada mutlaka yükleyin arada tarifleriniz kesin ilgi görür çokgüzel anlatıyorsunuz aslında tanınmaya bile gerek yok siz muhteşemsiniz
Çok sağol canım bu böyle düşünmen çok güzel 🙂 Ve elimden geldiğince artık Her yeni tarifimin birde videosu olacak 🙂
evet cok guzel
Tarifinizi denedim böreklerim enfes oldu 🙂 Kesinlikle denenmesi lazım herkese tavsiye ederim. Tarifinize ve güzel anlatımınıza sağlık 🙂
Merhaba Safiye hanım tarifleriniz çok güzel daha önce bir kac tarifi denemistim ve çok lezzetli olmuslardi fakat bu tarif hiç olmadi hamurlari açarken yirtildi hep esnek degildi yaş maya kulladim ondan olur mu yada diğer hamurlara nazaran cok mu yogurmak gerekiyor du
Merhaba evet yoğurma işlemi önemli ama eğer hemen yırtılıyorsa yağlı olarak iyi dinlenmemiş olabilir.
Merhabalar,birçok tarifinizi denedim,çok güzel oldular,kol böreğini de denemek istiyorum ama mayalı mı mayasız mı yapsam karar veremedim.Yapılış kolaylığı ve lezzet bakımından farkları nedir acaba?
Merhaba ilk yapacak olanlar mayalıdan başlasa çok daha iyi çünkü hamur kalın olsa bile riski olmaz 🙂 tat olarak ikiside ayrı lezzetli ama mayasız olanı tutturmak biraz daha el becerisi istiyor 🙂 bu yüzden ilk bu tariften başlayın derim 🙂