Meyveli Bisküvili Kolay Pasta Tarifi

Meyveli Bisküvili Kolay Pasta Tarifi

Hayırlı Akşamlar Dostlar

Bugün sizlere inanılmaz kolay bir Pasta Tarifim var :)) Bu tarifmi eminimki hepiniz deneyeceksiniz.Böylesine kolay bir pasta nasıl olurda böyle lezzetli olur inanın şaşırıcaksınız Dostlar.Bu arada sizlere güzel bir süprizimde var.Artık internetten özellikle HELAL olan Gıda Boyaları,Jelatin,Kremşanti,Meyve özleri,Seker hamurları,kalıplar ve aklınıza gelebilcek her çeşit Pastacılık ürünleri satan bir sayfa buldum.Sizlerde Mytortenland adlı siteye girip gönül rahatlıgı ile alisveris yapabilirsiniz Dostlar.Güzel olanda Avrupanın her yerine ürün yollamalarıdır  :))

Malzemeler :

Ganaj icin :

  • 200 ml Krema
  • 200 gr Bitter Çikolata

Yapılışı :

  • Çırpma kabımızın içine soğuk sütü ve kremşantiyi katıp sertleşene kadar çırpalım.
  • Sertleşen şantinin içine Bisküvileri Parçalayıp atalım ve kremşatili bisküviyi iyice karıştıralım.
  • Sonra içine Muz ve Çilekleri dilimleyelim ve yine spatula ile karıştıralım.
  • Son olarak 2 yemek kaşığı çilek özü katıp son bir kez daha karıştırıp yağlı kağıt serilmiş kalıba dökelim ve iyice bastırarak düzleyelim.
  • Pastamızı yaklaşık 3 saat kadar derindondurucuya atıp donmasını bekleyelim.
  • Ganaj icin kremayı tencereye döküp ısıtalım.
  • Isınan kremanın içine bitter çikolataları kırıp çırpalım.
  • Dolaptaki pastamızı çıkartıp yan kelepçelerini açalım ve altindaki yağlı kağıdı çıkartıp servis edeceğimiz tabağın içine koyalım.
  • Soğuk pastanın üzerine ılık ganaji dökelim ve sonrasında dilimleyip afiyetle tüketelim :))

 

Afiyet Olsun

Meyveli Bisküvili Kolay Pasta Tarifi

leylaileyemeksaatiMeyveli kolay pasta tarifi12-00110

leylaileyemeksaatiMeyveli kolay pasta tarifi13-00210

leylaileyemeksaatiMeyveli kolay pasta tarifi14-00110

leylaileyemeksaatiMeyveli kolay pasta tarifi-01110

leylaileyemeksaatiMeyveli kolay pasta tarifi10-00110

leylaileyemeksaatiMeyveli kolay pasta tarifi9-00210

leylaileyemeksaatiMeyveli kolay pasta tarifi8-00310

leylaileyemeksaatiMeyveli kolay pasta tarifi7-00410

leylaileyemeksaatiMeyveli kolay pasta tarifi6-00510

leylaileyemeksaatiMeyveli kolay pasta tarifi5-00610

leylaileyemeksaatiMeyveli kolay pasta tarifi4-00710

leylaileyemeksaatiMeyveli kolay pasta tarifi3-00810

leylaileyemeksaatiMeyveli kolay pasta tarifi2-00910

leylaileyemeksaatiMeyveli kolay pasta tarifi1-01010

 

Einfache Kekstorte mit Obst

Zutaten:

  • 400ml kalte Milch
  • 200gr Schlagcremepulver
  • 2 Packungen Butterkekse
  • 500gr Erdbeeren
  • 3 Bananen

Für die Ganache:

  • 200gr Schlagsahne
  • 200gr Zartbitterkuvertüre

Zubereitung:

  • Die kalte Milch und das Schlagcremepulver in ein Schüssel geben und steif schlagen.
  • Dann die Kekse mit den Händen in grobe Stücke brechen und mit einem Spaten unter die Schlagcreme heben.
  • Dann noch die Bananen und Erdbeeren klein schneiden und mit dazugeben.
  • Noch etwas Erbeerpaste hinzufügen und alles gut vermischen.
  • Eine Springform mit Backpapier auslegen und die Mischung in die Springform füllen und glattstreichen.
  • Die Torte anschließend für 3 Stunden ins Gefrierfach stellen.
  • Wenn die Torte durchgefroren ist aus der Springform lösen und auf eine Servierplatte stellen.
  • Für die Ganache Sahne in einem Topf erhitzen.
  • Vor dem Aufkochen vom Herd nehmen und die Schokolade in der heißen Sahne schmelzen.
  • Die lauwarme Ganache auf die kalte Torte gießen.
  • Im Anschluss nochmal eine halbe Stunde im Kühlschrank ruhen lassen und dann servieren.

Guten Appetit!