Yapımı için malzemeler
- 500 gram tavuk göğsü
- 2 adet kuru soğan
- 3 adet domates
- Yarım demet maydanoz
- Zeytinyağı
- Karabiber
- Kimyon
- Kırmızı toz biber
- Lavaş ekmeği
Tavuk tantuni tarifi Nasıl yapılır?
Tavuk göğsünü tencerede haşlayın.
Diğer taraftan da domatesi soyup küp şeklinde, soğanları da piyazlık doğrayın.
Et haşlanınca küp küp doğrayın.
Etleri geniş bir tavaya alın ve üzerine zeytinyağını ekleyin.
Baharatları da tavaya ilave edip iyice kavurun.
Lavaş ekmeğini de tavanın üzerine koyarak yağlayın. Ardından arasına domates ve soğanı yayın.
Etleri de üzerine yerleştirip dürüm yapın.
Afiyet olsun…
Leave a Reply