Tereyağlı Açmaları Bu Yöntemle Yapın Tel Tel Ayrılan Pastane Usulü Açma Nasıl Yapılır

Tereyağlı Açmaları Bu Yöntemle Yapın Tel Tel Ayrılan Pastane Usulü Açma Nasıl Yapılır

@antepli_fatosun_mtfg/
Gerekli malzemeler
1 su bardağı ılık su 200 ml
1 su bardağı ılık süt 200 ml
1 su bardağı sıvı yağ 200 ml
3 yumurta (sarılarını 2 tanesini ayıralım)
Kullandığınız yumurta büyük ise 2 tane yeterli

 

Sponsorlu Bağlantılar
Tereyağlı Açmaları Bu Yöntemle Yapın Tel Tel Ayrılan Pastane Usulü Açma Nasıl Yapılır

Tereyağlı Açmaları Bu Yöntemle Yapın Tel Tel Ayrılan Pastane Usulü Açma Nasıl Yapılır

 

 

2 yemek kaşığı şeker 18 gram
1 paket kuru maya 11 gram
1 tatlı kaşığı tuz 10 gram
6 su bardağı un 700 gram
Kontrollü ekleyelim lütfen
Aralarına sürmek için

 

Sponsorlu Bağlantılar

 

 

Tereyağı 125 gram
Üzeri için
Ayırdığımız yumurtanın sarısı
Haşhaş
Kullandığım su bardağı ölçüsü 200 ml