Arkadaslar bu ara cesit cesit ekmek yapmaya yogunlastim
ve yaptigim tariflerden fazlasiyla memnun kaldim her yaptigimda biraz daha ilerleme kaydediyorum.yaptigimin bir kismini afiyetle yedik bir kisminida iskender yemegi icin derin dondurucuya kaldidim.
Size pide cesitlerinden tirnak pidenin tarifini vericem ama ben tirnaklamak yerine spatula kullandim.cizgileri daha belirgin olsun diye.tirnak pide yapmanin puf noktasi mayali hamurlarin hepsinde oldugu gibi iyi bir dinlenmeden geciyor .hem yogurduktan sonraki dinlendirme hemde tepsideki dinlendirme cok onemli.tirnak pideyi sicak sicak kahvaltida veya caniniz iskender yemek istediyse gelin tarifimize resimli anlatimla beraber bakalim
Malzemeler
- 1 kilo un
- 1 corba kasigi tuz
- 2 paket instant maya
- 3,5 su bardagi ilik su
uzeri icin
Hazirlanisi
yaptigim diger ekmekler,ustteki ramazan pidesi,en alttakide somon ekmegi |
Leave a Reply