Sayfalarımı takibe alabilirsiniz 🙂
Resimli Detaylı Püf Noktalarıyla Yemek Tarifleri
Facebook : https://www.facebook.com/pages/Hayalimdekiyemekler/284836254958186?hc_location=timeline
Instagram : http://instagram.com/hayalimdekiyemekler/
Pinterest: http://tr.pinterest.com/0s0gfu6kgyq6qbj/
Yeni Tarifler için Telefonunuza indirmek isterseniz,verdiğim linklerden hemen indirebilirsiniz ve uygulamamıza puan vermeyi, yorum yapmayı unutmayın 🙂
İos Uygulama ( Appstore ) : https://itunes.apple.com/fr/app/hayalimdeki-yemekler/id1117374761?l=en&mt=8
Android Uygulama için ( Gogle Play ) : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hayalimdekiyemekler&hl=tr
Youtube Kanalıma Abone olun 🙂 https://www.youtube.com/channel/UCpwA5ZcoyBCOJDHJEzQP_Cg













bulaşık makinesinde bazı kompostoları vakumluyorlarmış yaprakdada olurum acaba
cevap verdiğiniz teşekkür ederim eşim bugün 15 kilo toprak aldı onun için sordum daha mı kolay olur yoksa yaprağı heçlermiyim diye merak ettim
allah razı olsun əladı
ellerinize sağlık ilk defa sizden gördüğüm gibi yaptım önceden tencerede kaynamış sıcak suya atıp konserve şişesine kepçeyle koyuyodum ve yapraklar çok karışıyodu böyle daha pratik peki kavanozu açtığımızda yaprağı sıcak suyla mı soğuk suyla mıı yıkamak gerekli birde sarmanın ekşili olması için ne koyalım sonuçta tuzlu salamura olmadııı
cok saolun bu yontemleri iyi oldu attiniz allah razi olsun
Hi…you not used salt?
Kavanoza doldururken saplarını koparıp koysak nasıl olur olurmu
35 yıldır Tokat Erbaada salamura yaprak üretimi yapıyorum, pazarda gördüğünüz yeşil taze yapraklar TOKAT yaprağı değildir,çünkü Tokat yaprağı nazik ve narin olduğu için pazarlarda yeşil olarak satılamaz salamura olmadan o kadar uzun süre dayanamaz hemen kül olur.Yeşil satılan yapraklar ege yörelerine ait naylonsu yapıya sahip sert damarlı sultaniye çeşitleridir bunlar uzun süre yeşil olarak durdurulabilir fakat lezzet ve aroma bakımından asla TOKAT NARINCE yaprağının uzaktan yakından alakası yoktur,eğer öyle olsaydı ege yöresinin yaprağı sahteciler tarafından pazarlarda TOKAT adı altında satılmazdı…Saygılar TOKATtan selamlar ERBAA SULTAN BAĞLARI….
❤️ ❤️ ❤️
Duzsuz nece olar Xarab olmazmi
Öyle kaynar suda kovonoz çatlamaz mı ve tuzsuz bozulmaz mı
elinize emeyinize saqliq cok gozel yapdiniz Azerbaycanan salamlar
Icine birqz tuz atsak olur mu
Cok cok tesekkurler guzel bacim cok guzel aanlatdiniz ben de bu sekilde yapacagim Azerbaycandan kucag dolusu selamlar
Yaa seni cok seviyorum. Butun yemekleri senden ogrendim. Bahcemdeki yapraklari salamuraya yatircaktim ilk viseoyu izledim. Ne guzsl anlatti dedim baktim yine senin videolarinmis safiye ablammmmmm
Yapraklarının çok güzel görünüyor elinize sağlık
Elinize sağlık çok güzel oldu. Başka bir videoda izlemiştim. İlk defa bu sene konserve yöntemi ile yaptım. Kavanoza yaprakları koyup üstüne sıcak su döküp kaynamış yeni kapakla kapattım. Kaynarken bazılarının suyu çıktı. Kavanozlar soğuyunca buzdolabına koydum. Kapaklarını kontrol ettim. Sıkı ve içine çökük. Ama suları az ve suları bulanık. Sizce konserveler bozulmuş mudur? Ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler
5dakka haşlama yapsak dolaba atsak olurmu birde ilk yapmada yaprak yıkanıyor mu